Nu starter salget af Kolding Sky

Lejlighederne i KOLDING SKY bliver alle velindrettede, med masser af lysindfald, i flotte kvalitetsmaterialer og med store overdækkede loggiaer samt rig mulighed for at nyde udsigten fra de store vinduesparter mod bl.a. naturen, byen samt fjorden. Lejlighederne findes i størrelserne fra 100-440 m2 og alle med egen parkeringsplads i det tilhørende P-hus samt et depotrum.

 

kolding-sky eksterioer 800px 2016-06-21

 

KOLDING SKY er tegnet af arkitekt MAA Mette Julie Skibsholt fra Arkitema Architects. Arkitema har fra starten vist et stort engagement og udviklet et rigtig flot og moderne design.  

Derudover har vi valgt NCC Danmark som totalentreprenør til projektet. ”Kolding Sky er et unikt byggeri og et nyt vartegn i byen, som vi virkelig ser frem til at tage hul på. Kolding er en by i rivende udvikling med et stort behov for boliger, og derfor er vi i NCC glade for at kunne bidrage med et byggeri, som både er attraktivt og værdiskabende for den enkelte og vores samfund,” udtaler Nicolai Schultz, direktør i NCC. 

At det blev Mette Hjære fra home v/ Lynggaard & Hansen, der skulle stå i spidsen for salget af KOLDING SKY var ikke tilfældigt. home har en stor erfaring med at sælge projekter i hele trekantsområdet, og de gør det yderst professionelt og med det største engagement. ”Kolding har savnet et velbeliggende og moderne ejerlejlighedsprojekt. Hertil kommer en skøn beliggenhed i det moderne Design City med gåafstand til både centrum, fjorden, marinaen og de mange skønne oplevelser, som Kolding har at byde på,” siger Ejendomsmægler og projektchef Mette Hjære hos home Kolding Adelgade v/ Lynggaard & Hansen og tilføjer: ”Vi glæder os rigtig meget til at være en del af det kommende Kolding Sky. Vi er stolte over samarbejdet med Bjert Invest, og det er så fantastisk for Kolding, at Bjert Invest nu vil opføre et så spændende og eksklusivt projekt i Design City.”

 


 

Information og forhåndsreservation

Mette Hjære, projektchef og ejendomsmægler, Home

Tlf.: 29 43 06 46

E-mail:  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

 


 

 

 

Denne hjemmeside bruger cookies.

Læs mere om vores cookies på siden fortrolighedspolitik.