Kom sikkert gennem corona

Pressefoto Design City i Kolding

Bjert Invest koncernen, som bl.a. står bag Design City i Kolding, præsenterer nu regnskabet 2020/21, som viser et årsresultat på 23 mio. kr. mod 3 mio. kr. året før. Bjert Invest koncernen er især kendt for udviklingen af Design City Kolding til en attraktiv bydel i centrum af Kolding. Gennem godt 10 års arbejde er det lykkedes at samle uddannelsesinstitutioner med campusområde og attraktive studieboliger samt lejligheder kombineret med et regionalt finanscentrum.

Tre områder
Forretningsmæssigt arbejder koncernen inden for tre områder: Ejendomme via Bjert Ejendomme A/S, virksomhedsudvikling gennem Bjert Private Equity A/S og finansiering og investeringer i værdipapirer via Bjert Invest A/S.
”Årets resultat er et udtryk for, at vi har haft en rolig hånd på vores forretning i en usikker tid med corona. Vi har en langsigtet strategi, vi følger. Den indebærer en lav risikoprofil med fokus på at have et solidt økonomisk fundament. Bjert Invest koncernen står stærkt – både med hensyn til soliditet og den likvide beholdning,” siger Martin Jensen, CEO i koncernen.

Gerne nye virksomheder
Med hensyn til at købe sig ind i virksomheder, så har Bjert Invest ingen igangværende virksomhedsopkøb, men der er altid en åben dør for at tilføje nye virksomheder til porteføljen, hvis de rigtige virksomheder viser sig. Her er det ikke nok, at der er udsigt til at gøre en god forretning. Der skal også være sammenfald med hensyn til værdier.

”Vi investerer langsigtet i virksomheder, hvor vi med vores viden kan bidrage med at udvikle virksomheden sammen med ledelsen,” siger Martin Jensen. Woca Danmark A/S er et godt eksempel. Virksomheden er kendt og anerkendt i ind- og udland for virksomhedens gulvplejemidler. Det er en virksomhed, som Bjert
Invest koncernen ejer.

”Virksomheden er i rigtig god gænge, og vi i det seneste år fokuseret på produkt- og markedsudvikling, så virksomheden er klar til yderligere vækst i de kommende år,” siger Martin Jensen.

Lav risiko
Med hensyn til investeringer i værdipapirer er Bjert Invest koncernen forholdsvis konservativ og har været ekstra opmærksom på risikominimering under corona. ”Vores mål er, at koncernen altid skal være velkonsolideret. Derfor har vi en lav risikoprofil, som ikke giver det største afkast på den korte bane, men det har vi det rigtig godt med ud fra et langsigtet perspektiv,” understreger Martin Jensen. I bestyrelsen for Bjert Invest A/S er Kristoffer Hougaard Beck indtrådt, mens bestyrelsesformand Carl Erik Skovgaard er udtrådt. Carsten Henrik Ørsleff er ny bestyrelsesformand.

”Der er grund til at sige tak til Carl Erik Skovgaard for en stor og dygtig indsats i bestyrelsen. Helt naturligt indtræder Kristoffer Hougaard Beck, som er aktionær og nu kan afse tid til at deltage i bestyrelsens arbejde. Velkommen til ham,” siger bestyrelsesformand Carsten Henrik Ørsleff.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til: Martin Jensen, adm. direktør i Bjert Invest A/S, tlf.: 51 88 40 14, mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Pressefoto af Design City Kolding kan frit benyttes.

Denne hjemmeside bruger cookies.

Læs mere om vores cookies på siden fortrolighedspolitik.