Overskud i Bjert Invest

Pressemeddelelse:
Samlet set kommer Bjert Invest koncernen ud af regnskabsåret 2014/2015 med et overskud på 15 mio. kr. efter skat.

 

Bjert Invest koncernen er et privat investeringsselskab med rødder i Kolding. Forretningsmæssigt arbejder koncernen inden for tre områder: Ejendomme, virksomhedsudvikling og finansiering samt investeringer i værdipapirer.

Samlet set kommer Bjert koncernen ud af regnskabet 2014/2015 med et overskud på 15 mio. kr. efter skat. Det er godt og vel en fordobling i forhold til året før, hvor overskuddet var knap 6,5 mio. kr.

”Resultatet er tilfredsstillende og forventet, og alt peger på, at vi kommer styrket ud af regnskabsåret 2015/2016. Det skyldes bl.a., at vi ser ind i mere gunstige markedsforhold og kan høste gevinsten af de investeringer, vi har gennemført i de foregående år. I Design City Kolding er vi gået fra projektfasen til salgsfasen, samt har taget de nedskrivninger, der skal tages for at få succes fremadrettet. Der er al mulig grund til at se lyst på fremtiden,” siger adm. direktør Martin Jensen, Bjert Invest A/S.

I den del af forretningen, som har specialiseret sig i at udvikle virksomheder, Bjert Private Equity A/S, er der et overskud på godt 60 mio. kr. for regnskabsåret 2014/2015.

”Vi har stor erfaring i og viden om at udvikle virksomheder, så det er tilfredsstillende i hverdagen at være med til at gøre gode virksomheder stærkere, og så er det selvfølgelig glædeligt, at det også kaster et fornuftigt resultat af sig,” siger Martin Jensen.

Ejendomsaktiviteterne er samlet i Bjert Ejendomme A/S, som samlet giver et underskud på 18 mio. kr. mod et plus året før på 2,4 mio. kr. Resultatet er påvirket af nedskrivninger på 22 mio. kr.

Baggrunden er bl.a. store investeringer i opbygningen af Design City Kolding under krisen, da der var lav efterspørgsel på erhvervslejemål. I selskabet Design City Vest var der et underskud på godt 17 mio. kr. i regnskabsåret 2014/2015.

”Vi er sikre på, at de store investeringer vi har foretaget i Design City Kolding er fornuftige på den lidt længere bane. Vi er et velpolstret investeringsselskab, der har et langsigtet investeringsperspektiv og råd til at tage nedskrivningerne, når det er rigtigt og naturligt. Det er det nu, hvor vi er gået fra udviklingsfasen til salgsfasen. Vi glæder os over at være med til at skabe en unik bydel, hvor vores fokus er på eksklusive erhvervsejendomme og beboelse. Vi har gode forventninger til markedsudviklingen nu,” siger Martin Jensen.

Bjert Invest koncernen er bevidst om at have rødder i Kolding.

”Vi har investeret i Design City Kolding på et tidspunkt, hvor andre holdt igen. Vi har dermed været med til at skabe udvikling og arbejdspladser, og investeringen skal nok tjene sig ind,” siger Martin Jensen.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:

Martin Jensen, adm. direktør i Bjert Invest A/S, tlf.: 51 88 40 14, mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Foto til fri afbenyttelse, fotograf Maria Tuxen Hedegaard:

Martin Jensen, adm. direktør i Bjert Invest A/S.

Denne hjemmeside bruger cookies.

Læs mere om vores cookies på siden fortrolighedspolitik.