| Udskriv |

WOCA Denmark A/S

WOCA Danmark A/S leverer kvalitetsprodukter til pleje og vedligehold af træværk.

 

WOCA Danmark A/S (tidligere TT WoodCare) leverer produkter til overfladebehandling, rengøring og vedligeholdelse af indendørs og udendørs træværk. 

Oprindeligt var WOCA Danmark A/S en del af virksomheden Trip Trap, der blev grundlagt for mere end 40 år siden af Ib Møller. I 2004 blev WOCA Danmark A/S et selvstændigt selskab med fokus på pleje og vedligeholdelse af træ. I dag omfatter WOCA Danmark A/S sortiment et bredt og varieret udvalg af produkter til pleje, vedligeholdelse og renovering af træ indendørs såvel som udendørs.

Ultimativ funktionalitet

Traditioner, værdier og holdninger fra den maritime verden er vigtige pejlemærker, når WOCA Danmark A/S udvikler nye produkter. Udgangspunktet er altid, at produkterne skal have en ultimativ funktionalitet. De skal kunne modstå hårde påvirkninger fra omgivelserne og være effektive og pålidelige i brug – præcis som et skib - og det grej og de redskaber, der anvendes ombord.

WOCAs grundfilosofi er, at træets naturlige egenskaber skal bevares efter fældning og forarbejdning. Det kræver en naturlig pleje og behandling, som tillader træet at ånde og tilpasse sig omgivelsernes påvirkninger. Derfor er WOCAs træplejeprogram baseret på naturlige olier og sæber, som bevarer og forstærker de enkelte træsorters naturlige kvaliteter.


I 2009 blev Bjert Invest A/S medejer af WOCA Danmark A/S og har i dag en ejerandel på 80 procent.

Hjemmeside: www.wocadenmark.com 

l virksomhed groen-01

Denne hjemmeside bruger cookies.

Læs mere om vores cookies på siden fortrolighedspolitik.